AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞİMŞEK’E ZİYARET 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Mehmet Ali Tanrıver, “Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ederek yeni eğitim - öğretim yılı ile ilgili bilgiler aldık. Yeni eğitim öğretim yılı ile beraber hepimizin üzerine büyük sorumluluklar yükleniyor. Bunun sorumluluğunda ve bilincinde inşallah güzel işler başaracağız. İl Milli Eğitim Müdürümüzün gayretli ve başarılı çalışmaları ile birlikte İlimizde başarı çıtasının üst seviyelere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiasına yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olması temenni ediyoruz” diye konuştu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ise AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.