AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Nevşehirde gerçekleştirilen mitinge gelen herkese teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Nevşehir mitingi sonrasında yaptığı değerlendirmede,Nevşehir'in elif gibi eğilip bükülmeden dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ettiğini söyledi. Başbakanın Nevşehirdeki çoşkuyu görerek Nevşehir'den mutlulukla ayrıldığını, giderken de Nevşehirlilere selamlarını ve bu mitinge katılımlar için teşekkürlerini ilettiğini belirten
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Günler öncesinden AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için hazırlanan AK Parti teşkilatı, bunun karşılığını fazlasıyla aldı" dedi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, Nevşehir'de moral bulduğunu kaydeden Tanrıver, "Başbakanımız, miting sonrasında şahsımda Nevşehir teşkilatına çok teşekkür etti. Ana kademe, il kadın ve gençlik kolları, başkan ve yönetimleri, ilçe belediye ve ilçe teşkilat başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ederek son derece memnun kaldığını ifade etti. Nevşehir'iin daha çok yatırım hak ettiğini ve gereğinin yapılacağının sözünü verdi. Nevşehir için açıklanan projelerden çok daha fazlasını Nevşehir'in hak ettiğini ifade etti. Bu mitingde kullanılan sloganlar da Başbakanımızı çok etkiledi. Konuşmasını slogan ve pankartlara göre şekillendirdi. Giderken de teşkilatımıza ve halkımıza memnuniyetini dile getirerek Nevşehir'den ayrıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

İşte Nevşehir için hazırlanan AK İcraatlar Videosu