AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, 2000 Evler ve 15 Temmuz mahallerinin başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, toplantının açılış konuşmasında mahalle başkanlarının önemli bir görev icra ettiğini belirterek, 2019 seçimlerinde partinin tüm organlarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.

İl Başkanı Yanar burada yaptığı konuşmasında "AK Parti bütün hücreleriyle çalışıyor. Çalışmaların nasıl yapıldığını partinin her kademesinde yapılan çalışmalar kontrol ediyor. Nevşehir'de aylık olarak düzenlediğimiz mahalle başkanları toplantısının bu ayki toplantısında 15 Temmuz ve 2000 Evler mahallelerini ziyaret ederek, Merkez ilçe başkanımız Edip Avşar ve mahalle başkanlarımızla istişarelerde bulunduk.  Toplantıda, 2019 seçimlerinde daha güçlü bir çalışma ortamının oluşturulması, mahallede yaşanılan aksaklıkların giderilmesi gerektiği konuşuldu. Mahalle başkanlarımızın yanı sıra Mahalle sakinlerimizin de bulunduğu toplantımızda, mahallemiz hakkında istişarelerimizi gerçekleştirdik" dedi.