AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, parti il binasında her fırsatta vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelerek hem sohbet ediyor hem de sorunlara çare olmaya gayret gösteriyor. 

AK Parti  İl Başkanı Yanar, "Onbir ayın sultanı Ramazan ayında da, İl Başkanlığımızda Halk günü uygulamasında vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik" dedi.

Yanar: "Gönül muhabbetlerimize devam ediyoruz ..."

Halk gününe yoğun ilgi olurken Yanar, Şehrimize hizmet etme yolunda çalışmalarını sürdüklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi. 

Nevşehir'i ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir gün tertipledik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış olacağız. Ayrıca vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Nevşehir'imizdeki sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.