Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  AK Parti il ve  merkez ilçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar,  teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bu tür toplantılarda sorunların ve önerilerin söylenmesi gerektiğini ifade eden Sunar, yapılan işlerin merkezinde samimiyet bulunduğu sürece her türlü meselenin çözülebileceğine inandığını belirtti.

Sunar, "Bizim teşkilatımız, hedefe kilitlenmiş bir teşkilattır. Uyum içinde ortak aklı oluşturarak çalışan, güçlükleri yenebilme iradesine sahip olan bir teşkilattır. Bu teşkilatımızla Başbakanımızın sadece ülkemizle ilgili olmayan ufku, mücadele azmi ve kararlılarına ortak olmak bile bu ülke için gereken motivasyonu sağlıyor" dedi.

Meclisi Toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükçü, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Murat Göktürk’ün, sunumlarının ardından toplantı, güncel ve siyasi konuların değerlendirilmesiyle devam etti.

Yaklaşık üç saat süren toplantı, soruların cevaplanması ile sona erdi.