31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde seçilen AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis Üyeleri İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını teslim aldı.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi seçilen Gürbüz Dinç, Serkan Naci Feralan ve Mehmet Zağlanmış Nevşehir Adliyesinde merkez ilçe seçim kurulu başkanı Nagihan Şahin’den mazbatasını aldılar. 

Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine il genel meclis üyelerinin yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar , AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da katıldı.
 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Üyeleri’nin mazbatalarını almalarının sonrasında açıklamalarda bulunarak, "31 Mart yerel seçimlerinin Nevşehir’e ve Nevşehir halkına hayırlı olsun. Bize oy veren vermeyen tüm Nevşehirlilere de teşekkür ederim. Partimizden seçilen 3 il genel meclisi üyemiz mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını alan İl Genel Meclis Üyelerimiz yeni dönem içerisinde Nevşehir ve köylerine en güzel şekilde hizmet edeceklerdir. Köylerimizdeki yol, su ve alt yapı hizmetlerindeki iyileştirme çalışmaları başta olmak üzere diğer alanlardaki il genel meclisinin görev alanına giren tüm alanlara da bu güne kadar yapılan çalışmaların artarak devam etmesi sağlanacaktır. Seçilen tüm il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz Dinç'te; "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Mazbatamızı İl Başkanım Mustafa Rauf Yanar Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz İl Belediye Başkanımız Rasim Arı ile İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nagihan ŞAHİN'in elinden almış bulunmaktayız. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Serkan Naci Feralan'da: "İl Belediye Başkanımız Rasim Ari ile birlikte, İl Başkanım Mustafa Rauf Yanar Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Üyemiz Gürbüz Dinç ve Yakup Zağlanmış ile İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Nagihan ŞAHİN'in elinden bir Miraç gecesi aldık. 
Bu vesileyle ; Bu kutlu gecenin başta İsrâ ve Miracın cereyan ettiği kutsal topraklar olmak üzere bütün İslâm âleminin birlik,dirlik,beraberlik ve kurtuluşuna;insanlığın hidayetine, adalet, huzur ve barışın teminine vesile olmasını Cenabı Hakk'tan niyaz ediyorum. Miraç Kandiliniz mübarek olsun." dedi.