AK Parti Nevşehir İl Koordinatörü ve Kahramanmaraş eski Milletvekili Fatih Arıkan, Nevşehir İl teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti Genel Merkez tarafından Nevşehir’e İl Koordinatörü olarak atanan Kahramanmaraş eski Milletvekili Fatih Arıkan, İl Başkanlığını ziyaret ederek, başarılı teşkilat çalışmalarından dolayı tebrik etti.
AK Parti Nevşehir İl Koordinatörü Fatih Arıkan, il başkanlığı binasında AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.
AK Parti Nevşehir İl Koordinatörü Fatih Arıkan, Nevşehir’in siyasi anlamda her daim örnek bir profil oluşturduğunu belirterek; “Nevşehir teşkilatımız seçim dönemlerinin dışında da her zaman aktif ve halkla iç içe olduğunu gözlemlemekteyiz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl yönetimi ile kadın, gençlik kollarının koordineli çalışmaları AK Parti’nin misyonunu en güzel şekilde yansıtıyor. Nevşehir Teşkilatımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ise İl Koordinatörü Fatih Arıkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Arıkan’a teşekkür etti.