AK Parti Nevşehir İl SKM Başkanı Sami Demirses, “AK Parti İl Başkanımız M.Ali Tanrıver in direktifleri doğrultusunda 3 ay önce kurduğumuz ve seçim faaliyetlerine başladığımız SKM yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor" dedi.

AK Parti İl SKM Başkanlığı Farkını Hissettirdi.

AK Parti Nevşehir İl SKM Başkanı Sami Demirses, açıklamasında Milletvekili aday adaylarımız sahaya inmeden önce AK Parti Nevşehir SKM olarak çalışmalara başlamıştık. Süreç içerisinde  birçok program uyguladık. Bu programlarda, üyelerimizle görüştük, ev  sohbetleri yaptık, STK programları gerçekleştirdik her gün milletvekili adaylarımızla sokak çalışması yaptık ve birçok vatandaşımızla birebir götüştük” dedi.

Seçim sürecini en iyi şekilde tamamlamak için yoğun şekilde çalışmak zorunda olduklarını belirten AK parti il SKM (seçim koordinasyon merkezi) Başkanı Demirses, şunları söyledi: “AK Parti olarak 2002'den bu yana en önemli seçimi önümüzdeki günlerde yaşayacağız. Toplumsal, kültürel ve ekonomik açıdan ilerlemenin yolunu açmak için hükümetimiz iş başına geldiği günden beri yoğun bir şekilde çalışmıştır. Hükümetimiz, önüne konulan engellemeleri teker teker bertaraf etmesini bilmiştir. 7 Haziran’daki genel seçimler hayati önem taşıyor. Yeni Türkiye’nin oluşumunu gerçekleştirmek için hep birlikte yoğun bir şekilde çalışmak zorundayız. Milletimize en güzel günleri yaşatmak için bu seçimleri mutlaka kazanmamız gerekiyor dedi.

"AK ADAYLARIMIZA KARŞI BÜYÜK BİR SEMPATİ VAR”

Halkı rahatsız etmeden bir seçim kampanya yürüteceklerini belirten Başkan Demirses, “Seçime kadar devam edecek olan yasal konulardaki hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve seçim kuruluna götürüyoruz. Bizim yasal mevzuat konularında hata yapmamız söz konusu olamaz. Tüm ekibimizle özverili bir çalışma sergiliyoruz. Seçimler konusunda çok deneyimliyiz. 7 Haziran’a kadar gece gündüz çalışarak 3 milletvekilinin tamamını alacağız.

Bu kesinlikle hayal değildir. Çünkü 2011 seçimlerindeki sayısal rakamlara baktığımızda 3 milletvekili de bizimdir. Bunun üzerine daha da ilave edebileceğimizi görüyoruz. 1 aylık süreçte halka indiğimizde tepkilerin olumlu olduğunu ve adaylarımıza karşı büyük bir sempati olduğunu görüyoruz. Diğer aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın partiye gelerek çalışmaları birlikte yürüteceğini beyan etmeleri bizi daha da ümitlendiriyor. Yeni bir desten yazacağımızı tahmin ediyoruz. Hedefimiz Nevşehir ‘ in halkını rahatsız etmeden, çevre kirliğine yol açmadan, sakin ve güzel bir seçim kampanyası yürütmektir.

Bunu başaracağımızı zannediyorum. Nevşehir halkını biliyoruz ve buna göre hedefimizi belirledik. Bütün vatandaşlarımızın seçime katılarak iradelerini ortaya koymaları istiyorum.Çünkü bu seçim önemli.Bu seçim sonrası Türkiye bir eşik atlayıp, önümüzdeki süreçte vizyon projelerini hayata geçirecek” ifadelerini kullandı..