AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, siyasetin stresini kendi aralarında düzenledikleri halı saha maçıyla attı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'lı İl Yönetimi ile Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'lı Merkez İlçe Yönetiminden oluşan takımlar Göre kasabasındaki halı sahada karşı karşıya geldiler. Bir saat süren maçta beraberlikle ayrılan iki takımda birbirini tebrik etti. İl Başkanı Yanar'ın 50 sırt formasıyla üzerine giydiği Kırmızı-Beyazlı Nevşehir forması dikkat çekerken ; “Bu gurur tüm Nevşehir camiasının. O sene bu sene, bundan sonra her sene” sözleriyle şampiyonluk inancını bu şekilde dile getirdi.

"HEM STRES ATTIK HEM DE SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKTİK"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Dava arkadaşlarıyla vakit geçirmekten büyük zevk aldığını belirterek “Siyaset, yorucu bir görev. Spor, bizi rahatlatıyor” dedi.

 Yanar, partilileri kaynaştırmak amacıyla böyle bir maçı organize ettiklerini belirterek, "Yoğun bir tempo ile 2019 seçimlerine doğru giderken partililer arasında kaynaşmayı sağlamak ve dostluğumuzu göstermek için düzenlediğimiz bu maç birbirimize bağlılığımızın kanıtıdır." dedi.

Başkan Yanar, "Biz siyasetçilerin yaptıkları iş, gerçekten yorucu ve stresli bir görev. Çünkü gece ve gündüz demeden Nevşehir halkımızın refahı ve ilimizin gelişmesi, kalkınması için gayret gösteriyoruz. Yaşanan bu stresi de bir şekilde atmamız gerekir. Siyasetteki stresi atmanın en güzel yolu ise spor yapmak. Siyasetçi arkadaşlarıma bol bol halı saha maçı yapmasını tavsiye ediyorum." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'da,"Bugün haftalık olağan toplantımız sonrasında İl ve İlçe Yönetimi arasında dostluk ve kaynaşma maçı yaparak halı sahada ter attık. Güzel maç oldu" dedi. Avşar; "Halı saha maçımızda hem stres attık hem de sağlıklı yaşama dikkat çektik. Fazla spor yapan bir millet değiliz. Bu nedenle spora artık bir yaşam biçimi haline getirmemiz gerekir. Özellikle Sağlık Bakanlığımızın son yıllarda ortaya koyduğu projeler çerçevesinde toplumumuz sporla yaşamaya adapte olmaya başladı. Sağlıklı toplum olduğumuz takdirde, sağlıklı nesillerin yetişeceğine ve özellikle yurt dışından ithal ettiğimiz ilaçların sayısında azalma olacak. Ben buradan Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi spor yapmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Maçın ardından iki takım halı sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.