Temmuz ayı istişare toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar ile AK Parti Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçe başkanları katıldı. Toplantıda Ürgüp İlçe Başkanı adına vekaleten katılan Ürgüp İGM üyesi Gökhan Biley ve  İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen’de hazır bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar başkanlığında bir araya gelen partinin merkez ilçe ve ilçe teşkilat başkanları Milletvekili Açıkgöz ve Menekşe ile istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda düzenlenen Temmuz ayı İlçe Başkanları toplantımızı İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar’ın Başkanlığında gerçekleştiriyoruz, hayırlara vesile olsun İnşallah. Kurulduğu günden bu güne kadar istişare ile yürüdüğümüz bu Ak davada Rabbim bizleri mahçup etmesin" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda, İlçe Başkanlarımızla Temmuz ayı istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz.‬ ‪“AK Parti milletimizin partisidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşk ve tevazu ile çalışmaya; milletimize hizmet etmeye devam” ‬#SevdamızNevşehir" dedi.