AK Parti İl Başkanlığı tarafından Mayıs ayı ilçe başkanları toplantısı Acıgöl ilçesinde yağıldı.

AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen,
 Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral ve Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk katıldı.

İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilerek, istişarelerde bulunuldu. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver;’’İnşallah bundan sonra da toplantılarımız her ay bir ilçede olacak ve sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. AK Parti’nin bundan sonra daha başarılı olması, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa hepimiz fikir birliği yapacağız. Böylece partimizin bayrağını daha yükseklere çıkaracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde istişarelerimize devam edeceğiz’’diye konuştu.