AK Parti Nevşehir Kasım ayı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün katılımlarıyla Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yapıldı. 
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç'un ev sahipliğinde İlçe Başkanlığında düzenlenen "AK Parti Kasım ayı ilçe başkanları toplantisi", TBMM Divan katip üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Başkan Yardımcısı Serhat Sonugelen, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral ve Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk'ün katılımları ile gercekleşti.


Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilerek, istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver;’’Toplantılarımızı her ay başka bir ilçede yapmaya devam ediyoruz bu bağlamda bu ayki toplantımızı Gülşehir ilçemizde gerçekleştiriyoruz. AK Parti’nin bundan sonra daha başarılı olması, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa hepimiz istişare içerisnde fikir birliği yapacağız. Böylece partimizin bayrağını daha yükseklere çıkaracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde istişarelerimize devam edeceğiz’’diye konuştu.


2016 Kasım ayı ilçe başkanları toplantısıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti TBMM Divan katip üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK PARTİ Nevşehir İlçe Başkanları toplantımızda Gülşehir İlçe Başkanlığımızın konuğuyuz. Bizim önceliğimiz istişaredir, birliktir. Milletimizin ihtiyaçlarını tespit edip, yerinde projelerle bu ihtiyaçlara cevap vermek en önemli önceliğimizdir. Biz, milletimizin partisiyiz.15 yıldır gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilatlarımıza ve bu kutlu davada emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.