Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof Dr. Ahmet DAVUTOĞLU 08 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen 4. Hacıbektaş Aşure Günü programı için İlimize gelmiştir.

                Hacıbektaş Veli Türbesini ziyaret eden Sayın Başkanımız, yoğun bir katılımcıyla Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılarak, Hacıbektaşlı halkımıza müjdeler vererek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içinde, huzur içerisinde yaşayacaklarının, herhangi bir ayrımcılığın olmadığını belirtti. Daha sonra da halkımıza aşure dağıtarak Hacıbektaş ilçemizden ayrıldı. Hacıbektaş programımızdan sonra Merkez İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresine katılan Milletvekillerimiz Av. Ebubekir GİZLİGİDER, A. Erdal FERALAN, Av. Murat GÖKTÜRK, İl Başkanımız Av. Mehmet Ali TANRIVER, Belediye Başkanımız Hasan ÜNVER ve çok sayıda Yönetim kurulu üyelerimiz katıldı. Kongrede halkımıza ve Parti üyelerimize hitap eden GİZLİGİDER, yeniden seçilerek görevine devam eden Merkez İlçe Başkanımız Salih AÇIKGÖZ’E ve yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek kongreden ayrıldı.

                09 Kasım 2014 Pazar günü Derinkuyu İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresine Katılan GİZLİGİDER, İlçemize 3,5 yılda yapılan yatırımlardan bahsetti. İlçe Kongremizden sonra Eğitim Bir Sen 3. Olağan Genel Kuruluna katılan Milletvekilimiz, Eğitim camiasına seslenerek, en kıymetli eserimiz bizden sonra gelecek neslin milli ve manevi anlamda dolu, başarılı bireyler yetiştirmek beklide bu dünyaya bırakacağımız en anlamlı eser olacaktır, dedi. Daha sonra da Acıgöl İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongremize Sayın Milletvekillerimiz Av. Ebubekir GİZLİGİDER A. Erdal FERALAN, Av. Murat GÖKTÜRK, İl Başkanımız Av. Mehmet Ali TANRIVER, Belediye Başkanımız Hasan ÜNVER ve çok sayıda Yönetim kurulu üyelerimiz katıldı. Kongrede katılımcılara hitap eden Sayın Milletvekilimiz GİZLİGİDER, Hükümetimizin son 3,5 yılında Acıgöl İlçemize yapılan yatırımları anlattı. Bu zamana kadar halkımız için İlimiz için bu yapılan yatırımlara daha da yenisi eklenerek devam edeceğini belirtti.

DSC_0881

DSC_0854DSC_0891DSC_0896DSC_0905DSC_0918IMG-20141108-WA0006