Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından sandık eğitim toplantısı Mustafa Otel toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe genelinde sandıklarda görevlendirilen personelin %95’i katıldı.

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti teşkilatının çalışmaları ilçe merkezi ile belde ve köylerde devam ediyor.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi Ak Partili’ye yakışır bir seçim geçirmenin önemine değinerek toplantıya katılan tüm görevlilere teşekkür ederek 7 haziranda işlerini ciddiye alarak çalışmalarını rica etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da bu gibi toplantıların birer yoklama olduğunu ifade ederek, bakalım kimler işini ciddiye alıyor, davete icabet ediyor dedik, sizlere teşekkür ediyorum neredeyse sandıkların tamamına yakınının görevlileri burada, bu Ürgüp farkı, bu Ak Parti farkı." dedi.

Toplantıda İlçe, Belde, mahalle ve köylerdeki sandık başı görevlilerine, oy kullanma süreci ve oyların sayımları sırasındaki sorumluluklarına ilişkin bilgiler sinevizyon eşliğinde verildikten sonra AK Parti Nevşehir Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar ve İl Hukukçusu ve Siyasi Hukuki İşler Başkanı Murat Özkaya,  tarafından görevlilerin soruları cevaplanıyor. İlçe, belde ve köylerde görev alacak asil, yedek ve müşahitlere, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapılıyor.