AK Parti Nevşehir Genişletilmiş İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili ve 1. sıra adayı Mustafa Açıkgöz, 2.Sıra adayı Yücel Menekşe, 3.sıra adayı Emre Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Yanar: "Ak Parti Nevşehir Teşkilatımızı 24 Haziran'a Hazır"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Genişletilmiş İlçe Başkanları ve Belediye başkanları toplantısı yeni vekil adaylarımızın katılımıyla gerçekleştirip. Seçim sürecinde yapılacaklar hakkında istişare ettik" dedi.

İl Başkanı Yanar: “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; bizler AK Parti’yi milletimizle birlikte kurduk. Nice badirelere birlikte göğüs gererek bugünlere geldik. Yine yeni sistemi milletimizle birlikte hayata geçireceğiz. Biz milletimizin istiklali ve istikbali için mücadele ediyoruz. Tüm tereddütlerden ve kafa karışıklıklarından arınmış bir şekilde milli irademizi 24 Haziran’da sahaya koyacağız. Halkımız sandıkta demokrasisiyle cevabını verecektir. 24 Haziran inşallah ülkemiz için bizim için yeni bir milat olacak” ifadelerini kullandı.

Avşar: Nevşehir AK Parti'de hedef '3'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar: "İl Başkanımızın himayesinde genişletilmiş İlçe Başkanları toplantısını Vekillerimiz,Belediye Başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Tüm teşkilatlar olarak hemen çalışmalara başlayıp yollara düşeceklerini, çalmadık kapı sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM 
UYUMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

Açıkgöz: "Kutlu Yürüyüşe Devam"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Nevşehir merkez ve ilçe teşkilatlarımızla,Belediye Başkanlarımızla istişare toplantısındayız.
“24 Haziran seçimleri milletimizin seçimidir. Milletimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan; milletimizin partisi de AK Parti’dir. Seçimin galibi ise Milletimiz olacaktır” dedi.

Açıkgöz; “Biz 24 Haziran’a çok çalışacağız. Sahada milletimizle buluşacak, derdimizi, davamızı anlatacağız. İşlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Bizim siyaset anlayışımız da işlerimizi en iyi ve hızlı bir şekilde yapmayı gerektirmektedir. Şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz. Hep birlikte bu şehir için daha fazla çalışacak, daha fazla üreteceğiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir 2.Sıra Milletvekili Adayı Yücel Menekşe'de: "AK Parti İl Başkanımız Av. Mustafa Rauf Yanar başkanlığında genişletilmiş İlçe Başkanları ve Belediye başkanları toplantısına katıldık. Seçim sürecinde yapılacaklar hakkında istişare ettik."dedi.

AK Parti 3.Sıra Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'da: "Rabbime hamdolsun, gençlik kollarında yetiştiğim partimde, memleketim Nevşehir’den Milletvekili adayı olmayı nasip etti. İşimiz vaktimizden çok...Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan, geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de 3’te 3 yapacağız inşallah." dedi.