AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen törene, partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Görevi Nihal Kutlar'dan devralan Ayşe Bilgiç, " Rabbim inşallah yeni görevimizde bizi partimize ve sizlere mahcup etmez. Bu kutlu davada Allah'ın izni ve yardımıyla sizlerin de desteğiyle hayırlı hizmetlere vesile olacağız" diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ayşe Bilgiç şu açıklamalarda bulundu: 
Devir Aldığım Bu Bayrağı Daha İleri Taşıyacağıma Söz Veriyorum. Ak Parti Kadın Kolları Olarak Nihal Kutlar Başkanımdan Biz Razıyız. İleri Ki Hayatında Rabbim Mevkii Yüksek Makamlara Erişmesini Nasip Etsin. Beni Bu Göreve Layık Gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’a, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz’e , Ebubekir Gizligider’e, Murat Göktürk’e, Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e, İl Başkanımız M.Rauf Yanar’a, Geçmiş Dönem İl Başkanımız Mehmet Ali Tanrıver’e, Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Dolaşmaz’a , İlçe Başkanlarıma , Geçmiş Dönem Merkez İlçe Başkanımız Salih Açıkgöz’e , Kıymetli Ak Kadınlarıma Ve Nevşehir Halkımıza Teşekkür Ederim.
Daha Büyük, Daha Güçlü, Daha Müreffeh, Daha İstikrarlı Türkiye İçin Durmak Yok Yola Devam.
Ayşe Bilgiç Kimdir?
29.12.1992 Tarihinde Nevşehir De Doğdu. Lisans (İşletme) Mezunu Ve Girişimci. İstiridye Mantarı Üretimi Yapmaktadır. 2016 Yılından Bu Yana Ak Parti Kadın Kolları İle Aktif Siyasi Hayata Başladı. 16.11.2017 Tarihinde Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığına Atandı.