AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri; www.fibhaber.com internet gazetemiz bürosuna ziyarette bulundu. Teşkilat olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili gazetemize bilgi veren AK Partili hanımlar; “İlimizde bulunan bütün mahallelerimizde Kadın Kolları Temsilciliğimiz bulunmaktadır. dedi.

HANIM KARDEŞLERİMİZE ÇOK BÜYÜK İŞLER DÜŞÜYOR

Başkan Ayşe Bilgiç, yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel seçimlere ilişkin olarakta; " Biz AK Parti Kadın Kolları olarak sahaya indik ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Başlattığımız gönül Seferberliği kapsamında evlerde Hasta, Yaşlı, Taziye, Yeni doğan, Yeni Evlenen Çift ziyaretlerimizle gönüllere dokunuyoruz" dedi

Bilgiç, AK Kadınlar Nevşehir'de seçim olsun olmasın her zaman sahada yer alarak partimizin başarısında önemli bir yere sahiptir. Önümüzdeki 31 Mart Yerel seçimlerinde de yenilenen tazelenen ve gücüne güç katan kadın kolları teşkilatlarımıza büyük bir iş düşmektedir. AK Parti davamızı ve Yerel Yönetimlerde AK Kadroların başarılarını yine kapı kapı dolaşarak hemşerilerimizin ayağına giderek anlatacak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileteceğiz “ dedi.

AK Kadınlar yerel seçime hazır!

Başkan Bilgiç; "AK Parti olarak 23 Belediyemizede talibiz...."

Bilgiç, “Kadın kolları olarak her gün yenilenerek büyük bir azimle çalıştıklarını, daima birlik ve beraberliği önceleyen bir hal içinde olacağız. Yeryüzünün tüm mazlumları için yürüttükleri çalışmalara katkı vermenin gayreti içinde bulunacağız. AK Partili kadınlar olarak halkımızla irtibatımızı hiç kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  AK Parti Kadın Kollarımız için artık seçim maratonunu başlatmış bulunuyoruz. Nevşehir'in toplamda 23 Belediyesi var ve biz AK Parti olarak 23 Belediyemizede talibiz. AK Parti'nin şu anda biri Merkez olmak üzere, toplam 15 belediye başkanı mevcut. İnşallah 2019 seçimlerinde bu sayı artar. Sandık bazlı çalışmalar yaparak listelerle evlere çat kapı ziyaret yapıp, tek tek, yüz yüze bir araya geleceğiz. Arı gibi durmadan çalışacağız. Ve Nevşehir merkezi ile tüm ilçe ve beldelerimizin Belediyesini ak kadınlarımızın azmi ve fedakarlığı ile kazanacağız.” ifadelerinde bulundu

BAŞARILAR DİLEDİLER

Nevşehir İl genelindeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını belirten AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç“ Göreve geldikleri günden buyana çalışmalarına devam ettiklerini gerçekleştirdikleri her ziyaretteki karşılıklı fikir alışverişinin ardından yeni bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Gerçekleştirilen ziyarette FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden AK Partili hanımlar, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı“ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın Kolları başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimini başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.