AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kutlar, TBMM'de Nevşehir Milletvekillerini Ziyaret Etti...

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i TBMM’ de hayırlı olsun ziyaretine gelerek, Nevşehir ve ülke gündemine dair sohbet ettiler. 


AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, 
 AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Milletvekilleri ile bir süre sohbet eden Kutlar, yapılacak olan çalışmalar hakkında da Milletvekillerinden bilgiler aldı.

Başkan Kutlar'ın dilek ve temennilerini dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri de ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Milletvekilleriyle yaptığı görüşmeler hakkında şunları söyledi; “Ankara’ya hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için özel olarak ziyaretlerinde bulunduk. Çok samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Milletvekillerimizin çok yoğun olarak çalıştıklarını gözlerimizle gördük ve Rabbim yar ve yardımcıları olsun dualarımız hep vekillerimizle. Artık 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemiz ve Nevşehir için çalışma zamanı, yapılacak daha çok işimiz gidilecek daha çok uzun yolumuz var.Zira Biz AK Parti teşkilatı olarak halkımıza hizmetin derdindeyiz” dedi. 

Kutlar, bu vesile ile dün akşam Ankara'da, bu gün ise Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain terör saldırılarını lanetledi. Türkiye'de kaos planları yapan zümrelerin asla hedefine ulaşamayacağını ve sükut-u hayale uğrayacağını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, "Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kutlar'ın AK Parti Milletvekili ziyareti hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.