Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle hazırladıkları etkinlikte TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Hilal Çelebi’nin Ürgüplü Kadınlarla buluşacağını söyledi.

Ürgüp Belediyesi Sinema salonunda düzenlenecek bu özel güne ait etkinlikte Ürgüp’ün eli öpülesi kadınlarıyla bir arada olacağının heyecanını yaşadığını ifade eden Aktürk, “Annem Elmas Aktürk ve eşim Melahat Aktürk ile birlikte AK Parti Ürgüp İlçe Kadın kollarının katkılarıyla organize edilen etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyorum.” Dedi.

Sürpriz hediye çekilişiyle günün anısına çeşitli hediyelerin de verileceği programda, TRT’nin sevilen ses sanatçılarından Hilal Çelebi, Türk sanat müziği eserlerini seslendirecek.

Programa çocuklu annelerin de rahatça katılabilmesi için her şeyin düşünüldüğünü belirten Aktürk, “Çocuğunu bırakacak yeri olmayan değerli annelerimiz de çocuklarıyla birlikte programımıza davetlidir, görevlendirdiğimiz ilgili arkadaşlar çocuklarla ilgilenecek, annelerimiz de programımıza katılabilecektir. Dedi.

31 Mart’ta Ürgüp’e Belediye Başkanı seçilmesi halinde özel günlerin anlam ve önemine uygun olarak her türlü etkinlikte Ürgüp’ün yer alacağını belirten AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk, Ürgüp’te kadınlarımız başımızın tacıdır, tüm kadınlarımızı 8 Mart Cuma günü saat 14:00’te başlayacak kadınlar günü etkinliğimize bekliyorum. Dedi.