TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kalaba, Özkonak, Çalış ve Göreme Belde Teşkilatları'nın kongresine katıldı.

AK Parti’nin belde kongrelerinin ilki Avanos ilçesine bağlı Kalaba, Özkonak, Çalış ve Göreme beldelerinde gerçekleştirildi.   

İnandığın yolda yürü sloganı ile Yedinci kez düzenlenen Kalaba belde kongresine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, Kalaba Belediye Başkanı Erol Yorgancı, AK Parti Kadın Kolları Ayşe Bilgiç, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz kongrede yaptığı konuşmasında; "Avanos/Kalaba Belde Kongremizdeyiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan liderliğinde, kutlu davamız AK Parti içerisinde bir nefer olmak bizler için onurdur. Kongrelerimiz şölen havasında devam ediyor, Kalaba'mız için de milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam..." dedi.

Açıkgöz; "Kalaba Belde Başkanımız Bülent Aslan'a, beldemize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Hep birlikte Sevdamız Nevşehir, Güçlü Türkiye için çalışacağız; kazanan yine aziz milletimiz olacak." dedi."

Açıkgöz: "AK Parti Ükemiz, Milletimiz için ÇALIŞ'ıyor..."

Milletvekili Açıkgöz; Avanos/Çalış Belde Kongremizde hemşerilerimizle, teşkilatımızla bir aradayız. AK Parti milletimizin partisidir.Milletimizle el ele gönül gönüle Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.Milletimizin teveccühü, duası, desteği bizler için güçtür.Bu gücümüzle müreffeh Türkiye için çalışmaya devam..." dedi

Açıkgöz: "Özkonak Kongremiz hayırlı olsun"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Özkonak kongresinde yaptığı konuşmasında; "Özkonak Belde Kongremizdeyiz.‬ Nevşehir’imiz, teşkilatımız; dünya lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın yanında omuz omuza, gönül gönüle destek olmaya devam edecek. Masada, sahada, diplomaside, bölgesinde, dünyada Güçlü Türkiye var; oyunlarını bozarak kazanan Türkiye oluyor‬. AK Parti olarak belde, ilçe, il kongrelerimizi yaparak büyük şölene hazırlanıyoruz. AK davada eski-yeni, sen-ben değil ‘biz’ vardır, milletimize, teşkilatımıza vefa vardır, aşk ile yorulmadan millete hizmet yolunda çalışmak vardır. Sevdamız Nevşehir ve teşkilatımız için kongrelerimiz hayırlara vesile olsun. Belde Başkanımız Nuri Özkan’a da hayırlı görevler diliyorum." dedi.

Açıkgöz: "Göreme'de işlem tamam..."

Göreme Kongresine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; ‬‪“Türkiye, önümüzdeki dönemin yükselen değeri; dün olduğu gibi bugün ve yarın da kendimize inandığımızda, kendimize güvendiğimizde aşamayacağımız engel bulunmuyor. ‪Belde Başkanımız İhsan Timur’a, teşkilatımıza, AK davamıza başarılar diliyorum.‬” dedi.‬

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; "7.olağan kongrelerimize büyük bir coşku ve heyecan içerisinde Belde kongrelerimizi gerçekleştirerek başladık. İlk günkü Aşk ile devam ettiğimiz bu yolda emeği geçen tüm Başkanlarımıza teşekkür ediyor, görevi yeni devralan Başkanlarıma da başarılar diliyorum ..."dedi.

İşte Açıkgöz'ün o konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ!