Ak Parti Kavak Belde teşkilatının olağan yönetim kurulu toplantısı, Ak Parti Kavak Belde Başkanı Ahmet Kılınç başkanlığında gerçekleştirildi. 

AK Parti Kavak Belde Başkanı Ahmet Kılınç ve Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'de katıldı.

Kavak kasabasında yemekli düzenlenen Belde teşkilatının olağan yönetim kurulu toplantısına AK Parti Kavak Belde teşkilatı ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, burada yaptığı konuşmasında 15 Temmuz akşamı yaşananları anlatırken, toplantıda birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı. Toplantıda Nevşehir Milletvekillerinin selamlarınıda ileten Açıkgöz, başarılı çalışmalalrı ve güzel hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Celal Yiğit'e teşekkür etti.


Yemek sonrasında düzenlenen Toplantıda, Kavak kasabasında yapılan ve yapılacak olan alt yapı ve üst yapı hizmetleri ile ilgili istişarelerde bulunulurken, AK Parti Kavak Belde başkanı Ahmet Kılınç göreve geldiğinden bu yana yaptıklarını ve Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'te kasabaya yaptığı hizmetlerini anlattılar .

Sohbet havasında geçen toplantıda kasabanın genel sorunları ile esnaf ve ticaretle uğraşanların sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri istişare edildi.


Toplantı, Belediyecilik ve imar planı hakkında fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

Gerçekleştirilen İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısıyla ilgili açıklamada bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Haftalık olağan istişare ve yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Merkez ilçe Başkanımız Salih Açıkgöz ile birlikte kasabamızda ki partili dava arkadaşlarımızın da katılımıyla son derece verimli bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Kasabamız genelinde partimizce yürütülen çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi ve fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. 

Haber: Resul Hamit Doğan