Ankara Arena'da yapılan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından açılan bu pankart dikkat çekti.

AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver , TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ile çok sayıda Kadın Kolları üyesi katıldı.

Açıkgöz yaptığı açıklamasında AK PARTİ Kadın Kolları Başkanlığımızın 4. Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar da,  4 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın en büyük kadın teşkilatı olduklarını belirtti. Kutlar, 81 ilde ve 919 ilçede örgütlenmiş, 4 milyona aşkın üyesi bulunan büyük bir kadın teşkilatı olduklarını belirterek, kongremiz partimiz ve ülkemize hayırlı olsun dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapıldı.  Eşi Sare Davutoğlu ile kurulan platform üzerinde salonu dolaşarak partilileri ve delegeleri selamlayan Başbakan Davutoğlu, partililere karanfil dağıtarak, bazı partililerle özçekim yaptı. Davutoğlu, platform kenarında bulunan 112 Acil Servis ekibinde bulunan kadınları da yanına çağırarak karanfil verdi.

TANITIM FİLMİ YAYINLANDI

Davutoğlu'nun konuşması öncesinde salonda kurulan ekrandan bir tanıtım filmi yayınlandı. Delegelere "Emanet" adlı bir filmde simge olarak yer alan bilezik ile içinde tablet, eşarp, kalem ve not defterinin de bulunduğu çanta verildi.

Kongreye Nevşehir Kadın Kolları Damgasını Vurdu...

Arena Salonunda,  "Aşkın adı Hak'tır, kadının adı AK'tır", Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı şeklindeki pankartlar dikkati çekti.