Kozaklı Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın başkanlığında Roza Resort Termal Otelde yapılan toplantıya Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral ve İlçe Yönetiminin yanı sıra Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte çok sayıda partili ve mahalle muhtarları katıldı.

Teşekkürler KOZAKLI

Hep birlikte ilk günkü aşkla fedakarca çalışarak AK Destanlar yazmaya devam edeceğiz diyen Açıkgöz; "İlçe Danışma toplantımızda Kozaklılı hemşerilerimizle bir aradayız. Kozaklı' yı bölgemizin, ülkemizin ve dünyanın en önemli sağlık ve kültür merkezlerinden biri yapmak için de hep birlikte çalışacağız "dedi.

Kozaklı İlçe danışma meclis toplantısında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 1 Kasım seçimleri sonrasında yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verirken, Nevşehir’e hizmetlerin aralıksız devam edeceğini kaydetti.  


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Meclis Divan Katip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, Devletin toplumun her kesimine destek olduğunu belirterek, “Başkaları verdikleri sözün mahcubiyetini bile yaşamadı. Başkaları sözünü suya yazar. Biz ise hiç silinmeyecek kitabelere yazarız. Milletimize verdiğimiz sözleri unutmadan yeniden şaha kalkıyoruz” dedi.

Dünyanın her yerinde başlarının dik, alınlarının ak bir şekilde insanlık onurunu yükseltmek ve daha itibarlı bir Türkiye için çalışacaklarını dile getiren Açıkgöz, daha özgür ve daha demokratik bir Yeni Türkiye idealiyle geleceğe yürüyeceklerini, hükümetin yeni eylem planını da bu anlayışla hazırladıklarının altını çizdi.

Türkiye’nin etrafının yangın yeri olduğunu, bir taraftan ülkeyi bu yangından uzak tutmak için yoğun bir çaba harcarken diğer taraftan millete verdikleri vaatleri bir an bile zaman geçirmeden yerine getirmekten yana olduklarını anlatan Açıkgöz, “Bir yandan şeytan taşlayacağız bir yandan tavaf etmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman mazeret üretmedik.Temel hedefimiz siyaset kurumunun daha güçlendiği güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Seçim beyannamemize yazdığımız her şeyin arkasında olduğumuzu bugün gösteriyoruz. Seçimden önce verdiğimiz sözleri açıklanan eylem planı ile hayata geçiriyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Millete verdiğimiz hangi sözü ne zaman gerçekleştirdiğimizi takip etmenizi istiyoruz. Tek amacımız milletimizin ve devletimizin birlikte güçlenmesidir. Her eylemimizin gayesi bütün toplum kesimlerinin huzur ve refahının artmasıdır. Bu amaç ve gayeye ulaşmak için değerli kardeşlerim safları lütfen sıkı tutalım.Birlik ve beraberlik içerisinde durmaksızın ep daha ileriye yürüyelim...  “ dedi.

AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu anlatan AÇIKGÖZ, “Yapılan icraatlar istikrar ve güvenle oluyor. İstikrar varsa, güven varsa, huzur varsa yatırım oluyor. Ülkemiz büyüyor ve güçleniyor. Vatandaşımıza hizmet olarak geri dönüyor. 1 Kasım seçimleri de aslında Milli iradenin bu konudaki sandıkta verdiği en güzel cevabı oldu. Bu vesile ile Seçimlerde büyük özveri ve fedekarlıkla çalışan Tüm AK Parti partimiz Kozaklı ilçe teşkilatına, destek ve teveccühleri için Kozaklılı hemşehrilerimize bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Konuşmaların ardından 1 Kasım erken genel seçimlerinde, Kozaklı' da özveri ile çalışmalarından dolayı AK Parti mahalle ve köy temsilcilerine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından imzalanan başarı belgelerini Milletvekili Mustafa Açıkgöz  tek tek takdim etti. 


Kozaklılı vatandaşların sorunlarını ve temennilerini tek tek dinleyerek, daha güçlü Kozaklı için istişarelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Meclis Divan Katip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, Toplantı sonrası Kozaklı Kültür Yardımlaşma ve Gençlik Derneğini ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.