AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz'ün de katıldığı programla Kozaklı İlçe Danışma Meclisi toplantısı  gerçekleştirildi. 

Kozaklı İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Koordinatörü  Mustafa Çiçekl yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı konuşmasında;" AK Parti Kozaklı İlçe Danışma Meclisi toplantımızda teşkilatımızla bir aradayız. “Bizim davamız,milletimizin davasıdır. Gençlerimizle güçlü yarınlar için çalışıyoruz. 2019’a giden yolda teşkilatlarımızla kapı kapı dolaşıp, ulaşmadık hemşerimizi bırakmayacağız” dedi. Açıkgöz, Cumhur ittifakı bizlere sorulabilir. 15 Temmuz gecesindeki hain saldırıda bizleri parçalamaya çalışmalarına karşı, hep birlikte bir duruş sergilemeliyiz. Biz, Cumhur ittifakıyla Türkiye’de bir değişimi, dönüşümü gerçekleştireceğiz. Hedefimiz güçlü ve istikrarlı Türkiye dedi. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da " Kozaklı İlçe Danışma Meclis Toplantımızı büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik.. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah" dedi...

İlçe danışma meclisi toplantılarında konuşmaların sonunda teşkilat faaliyet raporları okundu. Faaliyet raporlarının ardından sunumların müzakereleri yapıldı. Teşkilat içi faaliyetler değerlendirilirken ülke gündemi ve yereldeki yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili istişarede bulunuldu.