AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Gazi Meclis’te AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret etti ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşen haftalık AK Parti Grup Toplantısı’na katıldılar.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısına katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katılan Kozaklı heyeti daha sonra TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret ettiler. Heyet Milletvekili Açıkgöz ile bir süre sohbet ederek Kozaklı ilçesinin sorunları ve güncel konular üzerine sohbette bulundular... 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “Kozaklı Ak Parti İlçe Teşkilatımız Mecliste ziyaretimize geldiler. İlçemizin sorunları hakkında görüşmelerimizi gerçekleştirdik. AK Parti grup toplantımızda Kozaklı İlçe Teşkilatımızı ağırlamaktan onur duyduk. AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.


AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu'da Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ev sahipliği ve göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür etti.