AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısına katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katılan Kozaklı heyeti daha sonra TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret ettiler. Heyet Milletvekili Açıkgöz ile bir süre sohbet ederek Kozaklı ilçesinin sorunları ve güncel konular üzerine sohbette bulundular... 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Kozaklı ilçe Teşkilatımızla Gazi TBMM’mizde bir aradayız. AK Parti grup toplantımızda Kozaklı İlçe Teşkilatımızı ağırlamaktan onur duyduk. AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe teşkilatımıza teşekkürler” dedi. ” 


AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Kabukcuoğlu; "Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ'ı ziyaretimizde ilçede devam eden Merkez Camii inşaatının tamamlanması için destek, İlçemizdeki Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Yurdu sorununun giderilmesi için yurt talebini kendilerine ilettik. Çok verimli bir görüşme oldu. Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ, İlçe Başkanımız aracılığı ile tüm ilçemiz halkına selamlarını iletmiştir. Bizde misafirperverliği ve destekleri için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Durmak Yok Yola Devam" dedi...


Haber: Emrah Tufan