Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider gerek Meclisin tatile girmesi gerekse Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyor.Gülşehir ve Ziraat Odalarından sonra dünde Nevşehir merkeze bağlı Göre kasabasında Belediye Başkanı Mustafa Topçu’nun davetlisi olarak katıldıkları iftar programında bir araya geldiler.

 

Çok sayıda AK Parti il ve ilçe teşkilatından yanında Göre Belde teşkilatı kasabadan muhtar ve vatandaşların katılımlarında gerçekleşen iftar yemeği Göre Belediyesi Çok amaçlı Kültür Kompleksi ön bahçesinde ki açık alanda gerçekleştirildi.

İftar sonrasında Nevşehir Milletvekili Sayın Ebubekir Gizligider duygularını şöyle dile getirdi:Göre belediye Başkanımız Mustafa Topçu’nun ev sahipliğinde teşkilatımız, Belediye meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızla iftar açtık. İftar sonrası muhabbetin lezzeti hepimizin damağında kaldı, Göre'ye teşekkürler, yarın (salı) ortahisardayız inşallah. Bütün ilçe teşkilatları belediye başkanları ve muhtarlarımızla Ramazan ayı vesile ile bir araya gelip iftar yapıp onları dinleyeceğiz dedi.