Nevşehir Belediyesi'ne önem verdiği bilinen AK Parti kurmayları, ilçe ve belde belediyelerini de 'olmazsa olmaz' olarak görüyor.

Bu kapsamda  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci, il ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar mahallesinde vatandaşlarla buluştular.

Karacaşarlı Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Heyeti, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci için destek istedi...

Karacaşarlı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'li kurmaylar, vatandaşlara 31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlattı, AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Gülşehir ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada; "Gülşehir/ Karacaşar Mahallemizdeyiz.“1994 ruhuyla, Sn Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği, AK Parti Belediyeciliği anlayışıyla 16 yıldır olduğu gibi; AK Belediyeciliğe özlem duyan Gülşehir’imiz de 31 Mart’ta adayımız Av. Fatih Çiftci ile #Gönül Belediyeciliği’ne inşaAllah hazır.”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Gülşehir Karacaşar mahallemizdeyiz 31 Mart’ta Gülşehir hakettiği Belediyeciliğe kavuşacak. Gönül Belediyeciliği ile Gülşehir kazanacak, Nevşehir kazanacak, büyüyen ve gelişen Türkiye kazanacak inşallah.‬" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "‪Gülşehir ilçemizde Belediye Başkan Adayımız Fatih Çiftci ile birlikte Karacaşar mahallemizdeki hemşerilerimizle bir araya gelip Gönül Belediyeciliği için omuz omuza, yan yana, gönül gönüle yürümeye ve var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz..‬." dedi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci'de; "İl Başkanımız Sayın Rauf Yanar , vekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Sözümüz var Karacaşar..#Sevdamız Gülşehir" dedi.