AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, beraberinde AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve partililerle birlikte MHP Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'i makamında ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekelşen ziyarette 24 Haziran seçimlerine dair gelişmeler konuşuldu.

Açıkgöz: 'Devletin ve milletin bekası için Erdoğan'

Açıkgöz, "Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için birlikte hareket ettiğini ifade ederek, kurulan bu ittifakın bir seçim birlikteliği olmadığını Millet aklı olduğunu dile getirdi." AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, AK PARTİ Kozaklı İlçe Başkanımız Akif KABUKÇUOĞLU ve teşkilat mensuplarımızla Kozaklı Belediyemizi ziyaret ediyoruz. “Cumhur İttifakı, milletimizin ittifakıdır. Türkiye'nin şahlanma vakti geldi. Vakit, Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıma vaktidir. Milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde daha yapacak çok işimiz var. #VakitTürkiyeVakti “ dedi.
Açıkgöz, güzel ev sahipliği için de Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'e teşekkür etti.

Güven: "Devletimizin Bekası İçin 'Cumhur İttifakı'nı Destekleyeceğiz"

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bugünlere gelene kadar AK Parti ile MHP’nin işbirliği içerisinde hareket ettiğini ifade eden Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'de Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimizin birlik beraberliği için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız bir işbirliği yapıyor. Bizde Devletimizin Bekası İçin 'Cumhur İttifakı'nı Destekleyeceğiz.