31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı her geçen gün Nevşehirli seçmeninin kalbini kazanmaya devam ediyor. 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ile kamu kurum ve kuruluşların amirlerini ziyaretlerinden sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte ev ziyaretleri de yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Gittiği heryerde büyük bir teveccüh ve coşkuyla karşılanan Belediye başkan adayı Arı, "Milletvekilimiz Yücel Menekse ile birlikte ‪Ev ziyaretlerimizde hâne hâne gönül gönül dokunmaya çalışarak günü noktalıyoruz..‬." dedi.

Başkan Adayı Arı, “ Sürekli olarak vatandaşlarımızla çeşitli ortamlarda bir araya geliyoruz. Çok şükür Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan büyük sevgileri, bizlere olan güven ve sevgileri ile vatandaşlarımız büyük teveccüh gösteriyor. Gelen olumlu tepkiler çalışma aşkımızı daha da kuvvetlendiriyor. Farklı Partili olmalarına rağmen yerel seçimlerde AK Parti’yi destekleyeceklerini söyleyen vatandaşlarımız bizim doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir” şeklinde konuştu.

"İnanıyoruz ki 31 Mart günü biz kazandığımız zaman kazanan Nevşehir olacaktır. Nevşehir'i kazandığımız zaman diğer Partili vatandaşlarımız da en az bizler kadar sevinecekler. Çünkü onlarda dua ediyor biz kazanalım diye. Hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kimseyi mağdur etmeden, Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, kimseyi kandırmadan neler yapabileceğimizi neler yapamayacağımızı vatandaşlara tek tek anlatacağız" diye konuştu.

Menekşe, "Nevşehir'de çalmadık kapı, girilmedik sokak ve sıkmadık el bırakmayarak, tüm halkımızla kucaklaşmaya kararlıyız" dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de yaptığı açıklamasında; "Bu uygulama ile konuk olduğumuz ev sahipleri ile aile hayatlarından, 31 Mart'a, Nevşehir ve ülke siyasetine kadar her konuda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde büyük tevecüh gösteren, sohbetleriyle, ikramlarıyla ve yakın ilgileri ile bizi misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Başlattığımız bu uygulamaya önümüzdeki günlerde devam ederek Çalınmadık kapı, girilmedik ev kalmayana kadar devam edecek, her bir seçmenimize ulaşacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını götürecek, 31 Mart'ın önemini anlatarak destek ve dualarını isteyerek muhabbetlerine ortak olmaya çalışacağız "dedi.