KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİLİ  ÇELİK’TEN  ŞAŞIRTAN ÇIKIŞ :

 “BAŞBAKAN GELİP DE KAPI KAPI OY MU İSTEDİ KOCASİNAN İÇİN”

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Tayyip bey gelip de Kayseri’de kapı kapı oy mu istedi. Ben 60 günde 25 bin kişiyle tek tek görüştüm, tokalaştım. Bu başarı bizimdir, ekibimizindir. Elbette, Başbakanı’mızın da, Türkiye genelindeki ilçeler oranında ne olduysa bize de tabi ki katkısı olmuştur” dedi.

 

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ilk basın toplantısını yaparak, hedeflerini açıkladı. Toplantıya “ 60 günde 25 bin kişiyle birebir görüştük. Çok yorulduk şu anda serumla ayakta duruyorum.” diyerek başladı. Ardından, yapacaklarını anlatırken özellikle “ yıllardır artırılamayan Kocasinan nüfusunu değişen kentsel dönüşüm yasası sonrası kolaylıkla artırılabileceğine” vurgu yapan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ,öncelikli  hedeflerinin de, bu olduğunu söyledi.

BİZİM OYUMUZ

 Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in oylarını yüzde 11 artırdıklarını açıklamasının ardından ,  “ oyunuzu  yüzde 11 oranında artırarak yüzde 57.5 seviyesine çıkardığınızı söylüyorsunuz. Bu artışın sebebi siz misiniz, Başbakan Erdoğan mı  ? Oyları  kim artırdı ?” şeklindeki soruya, Başkan Çelik,  şöyle yanıt verdi ,” Tayyip bey gelip de burada kapı kapı dolaşıp  oy istemedi ya, elbette ülke genelinde olan etki oranında ne kadar olduysa bize de olmuştur. Ama asıl bizim ekibimizle yaptığımız çalışmalarımız bu oyun artışını sağladı. 60 günde 25 bin kişiyle ben şahsen birebir görüştüm. Olay budur. “

 Bir başka soru üzerine de , Kocasinan eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ın başarılarının gölgesi altında kalmak gibi bir endişe ya da sıkıntısı olmadığını kaydeden Başkan Çelik, “ Hayır öyle bir sıkıntı ve problemimiz yok, endişemiz de yok. Niye olsun ki, bizzat biz kendisinden rica ettik, bunca yıllık deneyiminizden istifade edelim lütfen gelin meclis üyesi olun dedik.” diye cevap verdi.  Meclis üyesi olmasaydı tecrübelerinden faydalanmak iç in kendisinden talep de bulunamaz mıydınız şeklindeki bir diğer soruya da Başkan Çelik, “ hayır elbette bulunurduk, ama biz aramızda ve yanımızda olmasını istedik. Onun için meclis üyesi olmasını rica ettik kendisinden.”


Haber:İlter Sağırsoy