AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları, "Kardeşlik Kütüphaneleri" kurmak için kolları sıvadı.
Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da il ve ilçelerdeki ortaokullara "Kardeşim Birlikteyiz ” sloganıyla kütüphane kurma kampanyası başlattı. 


"Haydi Nevşehir Sen de Gel Okuyoruz" adlı çalışması ile başlatmış olduğu kitap kampanyasına yeni bir yön veren AK Partili gençler, şehrimizde bulunan köy okulları ve terörden zarar görmüş Doğu, Güneydoğu Anadolu'daki okullar için kitap topluyor. 

"Kardeşim Birlikteyiz" sloganıyla hareket eden AK Partili gençler, "Haydi Nevşehir sen de bir kitap getir bize destek ol" çağrısında bulundu. 

Kitap Toplama Merkezi ise AK Parti Nevşehir İl ve İlçe Başkanlıkları olarak belirlendi.  


Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar kampanya hakkında yaptığı açıklamasında; 81 il'de gerçekleştirilen "Kardeşim Birlikteyiz" Kitap Toplama Kampanyasıyla Doğu illerimizde zarar görmüş okullara kütüphaneler kurmak maksadıyla kitap toplanacaktır. Ay sonuna kadar topladığımız bütün kitapları genel merkezin bize bildireceği okul veya okullara göndereceğiz.

Yanar, "Bu kitap toplama kampanyası cumartesi günü başlayıp ay sonuna kadar dewam edecektir. Kitap getirmek isteyenler Cumartesi günü ve 1 ay boyunca Gülbahçe önüne kurulacak Stant veya AK Parti il binamiza teslim edebilirler çağrısında bulundu. "