24 Haziran Seçimlerine artık son 1 gün kala AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, yine sahadaydı. Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Açıkgöz, ziyaret ettiği herkesten oy sözü alıyor.

24 Haziran seçimleri için en çok çalışan adaylardan Açıkgöz, yarın yapılacak olan seçimlere artık saatler kala Nevşehir'i karış karış gezip vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.  Vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiği AK Partili Açıkgöz, konuşup ikna ettiği her seçmenden oy sözü alıyor.

Devletin ve Milletin bekâsı için, Nevşehir için 1 Oy AK Parti'ye 1 Oy Erdoğan'a!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnafla tek tek tokalaşarak destek isteyen Açıkgöz, yarın yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. Açıkgöz: Nevşehir merkez esnaflarımızı ziyaret ediyor;hemşerilerimizle Türkiye’nin geleceğini konuşuyoruz.‬ ‪“Yarın Türkiye’nin şahlanışına vereceğiniz oylar, güçlü Türkiye’nin yapı taşları olacaktır. Güçlü, müreffeh, zengin Türkiye için milletimizin Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti diyor”dedi.

Açıkgöz açıklamasında; "Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan'a halkımızın büyük sevgisi var. Cumhurbaşkanımızı inşallah birinci turda seçeceğiz. Gerek saha çalışmalarımız gerekse yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların teveccühünden bunu anlıyoruz. Meclis seçimlerinde de vatandaşların AK Parti'nin gücünü daha da artıracağını gözlemliyoruz. İnşallah mecliste güçlü bir şekilde temsil ediliriz. Güçlü AK Parti güçlü Türkiye demektir" dedi.