AK Partiye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın Grup toplantısı sonrası taktığı rozetle yeniden yuvaya dönen aynı zamanda Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın en başarılı Belde Belediye Başkanı da seçilen Nevşehir Merkeze bağlı Kavak beldesinin Başarılı Belediye Başkanı Celal Yiğit bugün AK Parti Nevşehir il binasına gelerek Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ü ziyaret etti.

AK Parti’ye  ve Başbakan Erdoğan’a olan gönül Bağlılığının emaresi olarak AK Partiye yeniden dönerek yaşadığı büyük mutluluğu ve duygu yoğunluğunu ifade eden Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit yuvama yeniden dönme şerefine ulaştığım için gurur duyuyorum. İnanıyorum ki bu geçiş Gerek Kavak kasabam,gerekse Partim için hayırlı olmuştur.Şimdiden Başta Başbakanımız olmak üzere Nevşehir Milletvekillerimize Parti İl ve İlçe Başkanlarıma emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.İnşallah AK partimizle birlikte kıymetli Kavaklı vatandaşlarımıza daha güzel hizmetlere imza atarız dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve beraberinde İlçe Yönetimide Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit’in ziyaretinden ve AK Partiye geçişlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açıkgöz Başkan Yiğit’e yuvana hoş geldiniz Allahım hayırlı ve uğurlu etsin dedi.