Milletvekili aday adaylığı süreci Ak Partiye yakışır bir şekilde gerçekleşmiş. Tüm aday adayı olan kardeşlerimiz, Ak Partimizin kurumsal kimliğine yakışır bir kardeşlik örneği göstermişler ve nihayetinde 07  Nisan da Ak Parti Genel Merkezimizce 07 Haziran da seçime katılacak olan Nevşehir adaylarımızı belirlemiştir. Ben aday olan Mustafa Açıkgöz,Murat Göktür ve Ebubekir Gizligider kardeşlerimize başta şahsım olmak üzere, partim,teşkilatlarımız,milletimiz ve Nevşehir adına hayırlı olmasını diliyorum.

Ben burada tüm aday adaylarımızı destekleyen gönüldaşlarına seslenmek istiyorum.Bu bir demokratik yarıştır.Aday adaylarının fazlalığı Ak Partimizin zenginliğidir.Kaybeden yoktur.Kazanan Ak Parti dir. Aslolan davadır.Aslolan bu dava etrafında bir ve beraber olmaktır.Milletimizde de her zaman bu şekilde bakmış ve seçimlerde gereğin her zaman yapmıştır,gene yapacaktır.Bizler Ak Parti nin bir neferleri olarak bu davaya aidiyet duygusuyla hizmet etmek her zaman onur ve şeref vesilesi olmuştur.Çünkü Ak Parti de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır.Bu davaya hizmet etmek,etmiş olmak,dua almak bir gurur vesilesidir.

Bu vesile ile aday adaylığı sürecinde şahsıma ve tüm aday adaylarına göstermiş oldukları nezaketten ve teveccühten dolayı,Tüm STK larımıza,kanaat önderlerine,teşkilatlarımıza,basınımızın güzide temsilcilerine  ve ayrıca Fib Ajans a teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum.

Ak Parti milletimizin dualarını almış bir siyasi iradedir.Nevşehir gene tarih yazacak ve Ak Partili 3 değerli kardeşimizi meclise gönderecektir. Bu bağlamda, 07 Haziran Milletvekillliği Genel Seçimlerinin başta Türkiye olmak üzere,partimize,milletimize ve Nevşehir imize hayırlara vesile olmasını diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.Saygılarımla.

Ersan ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ A.ADAYI