AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Anayasa değişikliği referandumu öncesi çalışmalarını sürdürmek üzere Hacıbektaş'a gitti. Hacıbektaş ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatan Milletvekili Açıkgöz, ayrıca, anlamlı ve sürpriz bir ziyarete imza attı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması çalışmalarına bugünde Hacıbektaş ilçesinde devam eden ​Milletvekili Açıkgöz, Hacıbektaşlı kahraman şehidimiz Emre Türkmen'in baba ocağını da ziyaret etti.

25 Mayıs 2016'da Van'ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi arasındaki Tendürek bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce el yapımı bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Emre Türkmen'in Hacıbektaş ilçesindeki baba ocağını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, acılı aileyi 1 yıl sonra da yalnız bırakmadı.

Ziyarette şehidin ailesiyle sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, Hacıbektaşlı şehit Uzman Çavuş Emre Türkmen için dua okudu.


Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı bu anlamlı ziyarette, şehide Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diledi. Açıkgöz, şehit ailesi ile yaptığı baş başa görüşme sonrası, Anayasa değişikliği referandumu çalışmalarını kaldığı yerden sürdürmek üzere şehidimizin baba ocağında ayrıldı.

Ziyaretler basın kapalı olarak gerçekleşirken Açıkgöz şehit evi çıkışında kendisini bekleyen çocuklar ile sokakta hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretine AK Parti Hacıbektaş ilçe başkanı Yusuf Koçak'ta eşlik etti.