AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars Kozaklı Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesi ve Gümüşkent Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti...

Bol bol sohbetin yaşandığı Gümüşkent Rehabilitasyon Merkezinden hizmet alan vatandaşlarımızla hoşça vakit geçirdiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars,“Engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunlar bizim de hassasla üzerinde durduğumuz önemli bir konudur. Yapılan araştırmalar sonucu 100 kişiden 13’ünün bedensel veya zihinsel engelli olduğu ortaya çıkmıştır. Bu yüzden konu çok büyük önem taşımaktadır. Engelli arkadaşlarımıza daha fazla özen gösterilmeli onlar için daha çok çalışma yapılmalıdır.Allah izin verdiği sürece sizlere her zaman destek olmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kars, Gümüşkent Rehabilitasyon merkezi nin sorunları ve sıkıntıları dinlendikten sonra AK PARTİ İktidarımızın en hassas konularınan birisi olarak merkeze destek vereceklerini belirten Ahmet Kars engelli vatandaşlarla da kısa sohbetlerin ardından rehabilitasyon merkezinden ayrıldılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, daha sonraki durağı Kozaklı Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesine oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, Şifa kapısı Kozaklı ilçemizde Temeli 1979 yılında atılan ve AK Parti hükümeti tarafından 3 ocak 2011'de sağlık bakanlığı tarafından Nevşehir devlet hastanesine bağlı olarak açılan Kozaklı Fizik ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Aday Adayı Ahmet Kars, hastalarla bir süre görüşerek onların sorunlarını dinledi.

"Nevşehir Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars Bilgi, tecrübe ve donanımlı olarak “Projelerimle Nevşehir Hak Ettiği Yere Gelecektir” dedi..."
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, “Niyet hayır akıbet hayır düşüncesiyle çıktığım bu yolda 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olmak gayemiz şehrimizi, hükümetimizin hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 yıllarındaki vizyonlarına hazırlayabilmektir. Bu duygu ve düşünceler sonucunda dava arkadaşlarımız ve şehrimizin önde gelenleri ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda “Hedef 2023, Yeni Bir Güç, Nevşehir'de Yeni Bir Yüz” sloganımız ile icracı olmak amacıyla Aday Adayı oldum.

Hedef 2023 sloganı ile Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye, Dünyada Lider ülke Türkiye için mücadele eden Ak Kadroların bir neferi olarak, bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak ve bu topraklara borcumu ödemek için, Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili Aday Adayıyım. Ak Parti, milletimizin, Dünya Müslümanlarının umudu ve güvencesidir. 

Yeni Türkiye’nin Mimarı Milletin yani Cumhurun Reisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Hedefleri doğrultusunda Hep Beraber Yeni Türkiye’yi inşa etmeye hazırız.

Bu ülkeye bu şehre hizmet eden, iz bırakan insanlar nasıl minnet ve şükranla anılıyorlarsa biz de çok çalışarak ve güzel eserler bırakarak bu kervana dahil olmak istiyoruz. Bu tarihi sorumluluğun bilincinde, Yeni Türkiye’nin mimarı, milletin adamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, bilge devlet adamı, güzel insan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde ve hedefleri doğrultusunda hep birlikte, milletle el ele Yeni Türkiye yolunda, Yeni Nevşehir'e bütün gücümle hizmet etmeye hazırım. Bu tarihi ve insani sorumluluğun Türkiye genelinde, Nevşehir özelinde sağlam bir adımı için buradayım dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, Halka hizmet, Hakk’a hizmettir düsturundan hareketle, Nevşehir ilimizin yedisinden yetmişine, erkeğiyle, kadınıyla, el ele, yürek yüreğe aydınlık yarınların, bugünkü güçlü yürüyüşü için buradayım. 

Milletvekili seçildiğim takdirde, hizmetlerin artarak devam etmesi hususunda büyük gayret sarf edeceğim. Bu hedefler doğrultusunda destek ve dualalrınızı bekliyorum dedi.