Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır basın açıklaması yaparak 7 Haziran Genel Seçim süreci öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekilliği Aday Adaylığım ile ilgili Genel Başkan'ımız ve Genel Merkez'imizin hakkımda vermiş olduğu kararı saygıyla karşılıyorum. Davamıza hizmette her kademenin benim için kutsal olduğunun idrakıyla bundan böyle bana verilecek her türlü görevi aynı şevk ve gayretle yerine getireceğimi, ayrıca seçim sürecinde bu davanın bir neferi olarak görev verilmesini beklemeksizin görev almak adına Teşkilatımızın ve Milletvekili adaylarımızın yanında olacağımı ifade etmek istiyorum.

    

               Milletvekili Aday Adayı olduğum süreçte Teşkilat Temayül Yoklaması'nda bizlerle birlikte gayret sarfeden başta AK PARTİ İl Başkanımız sayın M. Ali TANRIVER olmak üzere İl Genel Meclis üyelerimize, Belediye Başkanlarımız ve Encümen üyelerimize, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımız ve üyelerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize yaptıkları çalışmalar ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

    

               Ayrıca, Sivil Toplum Kuruluşları Temayül Yoklaması'nda, zorunlu olmadıkları halde, sandık başına gelerek bizleri yalnız bırakmayan, Nevşehir'imizin tüm STK Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine, arkadaş, dost, akraba ve teveccühlerini esirgemeyen tüm Nevşehir'li hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

   

              7 Haziran 2015 seçimleri, Anayasa değişikliği, Başkanlık sistemi, çözüm süreci, siyasi ve ekonomik istikrar, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin devamı gibi önemli konuların gidişatını içinde barındırmaktadır. Bu nedenle, yapılacak seçimlerde birlik ve beraberlik ruhu 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak adına önem arz etmektedir. Tüm Türkiye'de olacağına inandığım gibi Nevşehir'li kardeşlerimin de bu büyük hedeflere ulaşmak adına birlik ve beraberlik ruhu ile partimizden desteklerini esirgemeyeceklerine inancım tamdır.

    

              Milli bir dava inancıyla yürüdüğümüz bu yolda, tüm parti teşkilatımız, Milletvekili adaylarımız ve bu davaya gönül veren bizler, Nevşehir'in Türkiye sevdalısı güzide insanlarıyla birlikte kol kola, omuz omuza, gönül gönüle vererek, AK PARTİ'mizi bir kez daha zafere ulaştırıp, ''YENİ ve BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN'' Nevşehir'de bir kez daha AK PARTİ'den 3 milletvekili göndereceğimize yürekten inanıyorum.

   

              Bu düşünce ve duygularla, tüm Nevşehir'li hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız, yolumuz aydınlık olsun.

 

              DURMAK YOK YOLA DEVAM...

 

                                                                                                       

                                                                                                         HÜSEYİN VARIR   

                                                                                                        AK PARTİ NEVŞEHİR      

                                                                                                  MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI