STK ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar şimdi'de Esnaf Ziyaretinde bulunuyor.

7 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday adayı olan Mehmet Çınar, STK ziyaretlerinden sonra Esnaf ziyaretlerine başladı.

Çınar,Nevşehir'de esnafları ziyaret ederek sohbet edip sorunlarını dinledi.

Milletvekili Aday adayı Mehmet Çınar,Nevşehir'de özel bir petrol işletmesinin sahipleri Yaşar ve Olcay Ödemiş i ziyaret etti.

Çınar ziyaretinde yaptıkları seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nevşehir'in tarım, hayvancılık ve turizm konusunda önemli bölgelerden biri olduğunu belirten Çınar, “Nevşehir termal kaynaklar konusunda önemli bir potansiyele sahip. Bunun yanında kültür ve doğa turizmini de geliştirerek turizm alanında Kapadokya değeriyle Nevşehir merkezli Marka kent yapılmasını arzu ediyoruz” dedi.

Hızlı Tren’in önümüzdeki yıllarda hizmete gireceğini ve şimdiden bazı çalışmalar yapılarak hızlı trenin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Çınar, “Antalya Nevşehir arasında kurulacak bu yakınlaşmayla yerli ve yabancı turistler için günü birlik Bölgemize gelerek kültürel ,ekonomik ve termal alanlardan yararlanabilir ve buna göre yatırım yapmalıdır. Yine dışarıdan gelen vatandaşlarımıza organik tarım ürünleri sunulabilir. Bu da Nevşehir ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Çınar esnaf ziyaretlerini sürdürüyor...