Siyasi ve bürokrasi tecrübesiyle dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz, resmi müracaatını yaptıktan sonra kentteki çalışmalarına başladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz, bugün Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.
 
Ziyarette Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz, Üzerinde durduğu en önemli konuların başında gerek teşkilatlar, gerekse vatandaşlara ulaşılabilirlik olduğunun altını çizerek, "Ulaşılabilir bir vekil olacağımın garantisini verebilirim. Bu çok önemlidir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Yeni Türkiye'nin oluşumunda Yeni Nevşehir'in söz sahibi olmasını istiyorsak birlikte hareket etmeliyiz. En büyük artımın ve artımızın da bu olduğu kanaatindeyim" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köy ziyaretleri yaptığını dile getiren Av.Yaşar Oğuz,  Nevşehir’in sorunlarını bilerek çözüm üretmeye çalışacaklarını dile getirdi. Nevşehir’in arzu edilen seviyeye gelmesinin birlik ve beraberliğe bağlı olduğuna değinen Oğuz, “Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Nevşehir'i yaşanabilir, güçlü ve huzurlu hale getirmek için vatandaşlarımızla  istişare edeceğim. Sorunların takipçisi olacağım” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz : Yeni Aydınlık Türkiye Yolunda "Bir olalım, iri olalım, diri olalım..."

FELSEFESİ BİRLİK BERABERLİK HOŞGÖRÜ VE DİYALOG

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada şunları söyledi;” 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili Genel Seçimlerimde Barışın Kardeşliğin, Hoşgörünün hakim olduğu Türkiye’mizin kadim şehri olan Nevşehir'imizden AK Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Tabi ki burada taktir yüce milletimizin, yüce rabbimin ve partimizin yetkili organlarınındır. Ayrıca aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diler bu yolda birlik beraberlik ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyorum. Eğer bu görev bizlere nasip olursa yenilikçi, üretken misyonu ve vizyonu adil olan dinamik bir duruşla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, yerel yöneticilerimizle, teşkilatlarımızla kamu kurum, kuruluşlarımızla tam bir diyalog ve uyum içerisinde Nevşehir'ime, Tüm Nevşehirlilerin sesi olacağıma, konuşan dili olacağıma, duyan kulağı olacağıma Ankara’da haklarını arayacağıma belirtmek istiyorum. Çıktığım bu yolda öncelikle tabi ki milletimizin duasını ve yüce rabbimin rızasını kazanmak olacaktır.7 Haziran seçimlerinin Nevşehir'ime, Türkiye’mize, Partimize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

ÖMRÜNE ÇOK BÜYÜK TECRÜBELER SIĞDIRDI


 “Biz dünden bugüne AK Parti Davasına Gönül Verdik diyen Av. Yaşar Oğuz, tecrübesini siyasete taşımaya karar verdiğini aktardı. İki ayrı dönemde Nevşehir Baro Başkanlığı görevindede bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yaşar Oğuz’un, İstanbul'da ki Hukuk Bürasunda çalışma hayatında başarı grafiğini sürekli arttırdı.


 7 Haziran Genel Seçimleri için AK Partiden Nevşehir Milletvekilliği aday adayı olan Av. Yaşar Oğuz'un aldığı eğitimler ve siyasetteki, bürokrasideki tecrübesi, Nevşehir kamuoyunda hemen her kesimin büyük sevgi ve saygınlığını toplaması ile dikkat çekiyor.

Nevşehir Barosunda 18 Yıl bir fiil görev yapan Av.Yaşar Oğuz,  (1990-1992,2000-2002) Yıllarında da Nevşehir de Baro Başkanlığı görevi yapmıştı.

Değerli hemşehrimiz Av. Yaşar Oğuz'a 7 Haziran Genel Seçimler öncesi Aday adaylık sürecinde bol şanslar ve başarılar diliyoruz.