7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Avanos eski Belediye Başkanı Mustafa Körükçü, Avukat Sema Yurtbilir Yavuz, Avukat Mahmut Uluer, Hüseyin Varır ve eski il Başkanı Avukat Kazım Sunar, Ürgüp Ak Parti İlçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Milletvekili Aday Adayları kendilerini tanıtarak, milletvekili aday adayı olmalarındaki amaç ile milletvekili seçildikten sonra planladıkları projeleri anlattılar. Ürgüp Ak Parti Yönetim ve Yürütme kurulundan üyelerinde yer aldığı toplantıda aday adayları kendilerini tanıttıktan sonra teşkilat mensuplarının sorularına da yer verildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’ın tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirttiği konuşmasında, partimizin uygun gördüğü 3 milletvekili adayımızla gece gündüz çalışarak Nevşehir’den 3 milletvekilini meclise göndereceklerine olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Bu kapsamda partinin teşkilatların görüşlerine önem verdiğini dile getiren Kılıç, “Yönetim kurulu üyelerimiz gelen aday adaylarımızı değerlendirerek temayül yoklamasında memleket için, Türkiye için en faydalı isimleri genel merkeze bildirecektir.” Dedi.