Nevşehir’in termal turizm ile ünlü İlçesi Kozaklı ’da seçim gezilerini sürdüren Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, “Nevşehir’in AK kadroları olarak, Kozaklı için yapacağımız çok işimiz, çok projelerimiz var, bizim Kozaklı için hayallerimiz var” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,  Parti yöneticileri ve bazı AK Parti aday adayları ile birlikte seçim gezilerine bugünde Kozaklı İlçesinde devam eden Mustafa  Açıkgöz, köylerde Muhtarlarla ve köy sakinleri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Miting havasında geçen görüşmelerde çiftçilerin sıkıntısını dinleyen Açıkgöz ve parti yöneticileri Kozaklı halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen vatandaşlardan kendilerine çok büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade eden Açıkgöz, “Bu muhteşem atmosferden heyecanlanmamak etkilenmemek mümkün değil. AK Parti’ye çok büyük bir sevgi seli var. Girdiğimiz her esnafımızdan, görüştüğümüz her vatandaşımızdan hayır dualarını alıyoruz. İnşallah bizde milletimize, Kozaklımıza layık olmak için, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Geziler sırasında halkla kısa sohbetler yapan Açıkgöz’e vatandaşlar, hizmetlerden dolayı teşekkür etti.