AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Avanos İlçesi’ne bağlı Özkonak Beldesi’ni ziyaret ederek Hıdırellez şenliklerine katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Özkonak Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Özkonak Beldesini ziyaret ederek, esnafların ve vatandaşların sorun ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulundular.

MİLLETE EFENDİ OLAN SİZLER, HİZMETKAR OLAN İSE BİZLERİZ

Burada, Ceneviz Deresi’nde düzenlenen ve yaz Mevsimin başlangıcı olarak kabul edilen Hıdırellez Şenliklerine katılan Nevşehir Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider; “Bu ülkenin yegane efendisi yegane sahibi sizlersiniz. Millete efendi olan sizler, hizmetkar olan ise bizleriz. Sizlerle bugün burada bir arada olmak bizleri çok mutlu etti”  diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

Hıdırellez Şenliklerinin birlik ve dayanışmaya katkı sağladığını ifade eden AK Parti Milletvekili adayları, “Tarafımız Millet. AK Parti çatısı altında milletimiz için, milletimizin birlik ve beraberliği için ter döküyoruz. İnşallah 2015 seçimlerinde AK Parti yeniden iktidara gelecek ve hep birlikte daha güçlü bir Türkiye’yi, daha güçlü bir Nevşehir’i, ülkemizde adalet ve kalkınmayı birlikte tesis edeceğiz” şeklinde konuştular.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, “Sizlerden AK Parti’yi 400 Milletvekiliyle iktidara taşımanızı istiyoruz” diyerek, 7 Haziran seçimleri için dua ve destek istediler. 

AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra geleneks
el Hıdırellez Pilavının tadına baktı.