07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde , propaganda çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in bugün ki ziyaret durağı Kozaklı halk Pazarı oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kozaklı Pazaryeri esnafları  sıkıntılarını dinledi.

Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’nde seçim gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ile AK Parti Nevşehir Milletvekilli  ve Milletvekili adayı Murat Göktürk  ile AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, beraberindeki  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile birlikte. Kozaklı Semt Pazarını gezerek, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kozaklı Semt pazarında sabahın erken saatlerinde esnafların sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider , Pazar esnafları ile sohbet ederek projelerini anlattılar.

AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in seçim gezileri bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam edecek.