AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru’yu ziyaret etti.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde, çalışmalarına Kozaklı İlçesi’nde devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kaymakam Duru’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’nde seçim gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ile AK Parti Nevşehir Milletvekilli  ve Milletvekili adayı Murat Göktürk  ile AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’e, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri  eşlik etti.

Ziyarette, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kozaklı Kaymakamı Duru’dan bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru ise, AK Parti heyetine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.