07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde, seçim turlarına devam eden Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Oto Galericiler Sitesi’nde sevgi gösterileri ile karşılandı.

 Ziyaret ettiği işyeri sahipleri ile birlikte kimi zaman çay içerek sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Seçim turuna devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezisini esnaf ziyaretleri ile sürdürecek.