AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar yerini ve esnafları gezerek, seçimler için destek istedi.

7 Haziran seçimlerine dur durak bilmeden hazırlanan ve Nevşehir’de ki her bölgeye ve herkese ulaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı  Seçim Koordinasyon Merkezi  programları dahilinde bugün Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yerindeki esnafları ziyaret ederek  alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

Nevşehir Pazar yerindeki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in gezilerine, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte kalabalık  parti topluluğu eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde, Nevşehir Belediyesi tarafından İbrahimpaşa Mahallesi’nde toplam 36 bin metrekarelik bir alan üzerinde yaptırılan Pazar yerini gezen, Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, hem Pazar esnafı hem de alışveriş yapan vatandaşlarla konuştu. Esnafların isteklerini dinleyen ve not eden Milletvekili adayları, Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, Nevşehir’den yüksek oy oranı beklediklerini ifade ettiler.

Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider; “Nevşehir’de rekor oranda oy bekliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim tek derdimiz var o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.