7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi öncesinde  çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Özel Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmelerin ziyaretlerine devam ediyor.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Boğaz köyü yakınlarında bulunan Özel Organize Sanayi Bölgesinde seçim gezilerini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile sürdüren Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bölgede  üretim yapan işletmelerin yöneticileri ve personellerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Nevşehir merkezdeki esnaf gezilerine dün itibariyle başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, geziler esnasında kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük moral kazanıyor.

Beraberinde kalabalık bir heyet tarafından esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunan, Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bu arada esnafların da sorunları ile de yakından ilgileniyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, insana odaklı hizmeti ana ilke olarak kabul eden bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirterek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve destekten dolayı, Organize Sanayi Sitesi esnaflarına teşekkür etti.

Nevşehirli girişimcilerin artık üreterek dünyaya ihracat yaptığını ifade eden Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Murat Göktürk, Organize Sanayi Bölgesinin Nevşehir için  önemli  bir kazanım olduğunu vurguladı.

Nevşehir’de sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin gün geçtikçe artığına işaret eden Murat Göktürk; ““AK Parti halkın gönlünde bir yer etmiş. Bizlere büyük teveccüh, ilgi ve alaka gösteren, esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizlere destek vermeye devam ettikleri sürece, bizlerde Türkiye'nin ve Nevşehir’in önünü açmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. AK Kadrolarımızla ortak yapacağımız çalışmalarla da hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımız için olacak. Bugün olduğu gibi, yine ayaklarına gidip, sorunlarını dinleyip, çözüm bulmaya çalışacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Adayı Ebubekir Gizligider ise ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Nevşehir’in parlayan yıldızı Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan işletmelerin yöneticileri ve çalışanları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Organize Sanayi Bölgeleri bulundukları şehrin can damarlardır. Özel Organize Sanayi Bölgesi  kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalar neticesinde bugün yaklaşık Bin 500 personeli, milyon dolarlık ihracatları ile Nevşehir’in gururu olmuştur. Ben başta sanayi bölgemiz olmak üzere bütün sanayicilerimizi ve bütün girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Hem Nevşehir hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar. AK Parti olarak, sanayicilerimize ve girişimcilerimize her türlü desteği verdik bundan sonra da vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Özel Organize Sanayi Bölgesinde bazı fabrikaları ziyaret ederek ,işletmelerde çalışan işçilerle de  sohbet etti.

Özel Organize sanayi esnafının daha rahat ortamda çalışma yapması için gerekli alt ve üst yapı hizmetlerini yerine getirildiğini belirten esnaflar ise hizmetlerden dolayı  AK Parti heyetine teşekkür etti.