AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları sanayicilerle sabah kahvaltısında buluştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde ki sanayi işletmeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Toplantı yoğun katılım ile gerçekleşti

Nevşehirli sanayicilerin tamamına yakınının katıldığı ve büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen'in yanı sıra Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ,Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, İş Adamları Ultaş Dirlik, Musa Ertaş,Durmuş Sonugelen ,Cavit Vergiveren, Ali Taşkıran ile Organize sanayi bölgesindeki sanayicilerin tamamı ve Nevşehir iş dünyasının önemli isimleri katıldı. 

"Sanayicilerin sorunları masaya yatırıldı..."

Nevşehir Islah Organize Sanayi Mütevekkil Heyeti Başkanı Hasan Kahveci'nin organizasyonunda Nevsac Metal Sanayi Yön.Krl.Başkanı Mehmet Ali Öbekli'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya ORGANIZE sanayi deki bütün iş adamlarının tamamı katıldı. Toplantıda Organize sanayinin bütün sorunları masaya yatırılarak bu sorunların çözümlerine ilişkin olarak görüş alış verişinde bulunuldu.

Kahvaltıda Nevşehir Islah Organize Sanayi Mütevekkil Heyeti Başkanı Hasan Kahveci, Nevşehir Islah OSB'de sanayicilerin yaşadıkları tüm sorunları AK Parti Milletvekili Adayları ve Belediye Başkanı Hasan Ünver'e Detaylı bir şekilde anlatılarak bilgilendirildi. 

Sorunların Çözümü İçin SÖZ Verdiler...!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti 26. dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Organize Sanayi'de Sanayicilerin yaşadıkları tüm sorunların çözüme kavuşacağının sözünü verdiler. 

Sanayiciler Oldukça verimli geçen toplantıdan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Nevşehir Islah Organize Sanayi Mütevekkil Heyeti Başkanı Hasan Kahveci, konuşmaların sonunda yoğun katılımla gerçekleşen toplantı için tüm Sanayicilere ve katılımcılara ,sorunların çözümü noktasında verdikleri sözler içinde Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Milletvekili Adaylarına teşekkür etti.