AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Uluer Grup ve Anatolian Balloons firmasını ziyaret ederek, Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer ve çalışanları ile sohbet etti.

Bu hafta sonunda  gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Göreme Beldesinde faaliyet gösteren Uluer Grup’u ziyaret ederek, yönetici ve personelleri ile görüştü.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve bazı AK Partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz  ve Ebubekir Gizligider, ilk olarak Uluer Grup ve gruba bağlı olarak hizmet sunan  ve Anatolian Balloons firmasını ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz ve Gizligider, ziyarete ilişkin olarak yaptıkları değerlendirmede, seçimlerin öncelikli olarak ülkemize ve şehrimize hayırlı sonuçlara vesile olması temennisinde bulundular. Halkın hizmetkarlığı yolunda bugüne kadar ciddi yatırımların ortaya konulduğu Nevşehir’de bu yatırım hareketliliğinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyleyen Milletvekili adayları Açıkgöz ve Gizligider, kendilerine ve partilerine vatandaşların gösterdiği teveccühe minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Ululer yönetim Kurulu Başkanı Halil Ululer’de , AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Açıkgöz ve Gizligider ile AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider,  daha sonra Göreme ve Uçhisar Beldesinde yol üzerindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.